mailing

Exemple de campanii

Daca va hotarati sa desfasurati o astfel de campanie prin scrisori va recomandam sa cititi cartea Cum sa scrii scrisori de vanzari care vand si apoi sa apelati la facilitatea oferita de CD-ul ListaFirme.

Probabil ca inca nu stiti cum poate sa va ajute o campanie de marketing prin scrisori. Tocmai de aceea vrem sa va dam cateva exemple scurte care sa va ajute/inspire cand doriti sa apelati la aceasta facilitate oferita de CD-ul Lista Firme.

Cazul 1

Doriti sa transmiteti o invitatie la un eveniment si doriti sa o faceti in alt mod si de aceasta data sa nu folositi emailul. Trimiterea unei scrisori personalizate cu siguranta o sa atraga atentia asupra dvs si asupra evenimentului. Daca apelati la un email exista sanse ca acesta sa fie trecut cu vederea si sa ajunga in final in spam.

Cazul 2

Sa presupunem ca dumneavoastra sunteti producatori de mobila si cautati posibili distribuitori. Folosind CD-ul ListaFirme puteti sa faceti o campanie de mailing exact catre cei care au acest obiect de activitate. CD-ul va ajuta sa va selectati posibilii clienti si sa va personalizati scrisorile.

Cazul 3

Ati deschis de curand in centrul orasului o firma de catering. Alegeti sa trimiteti o scrisoare personalizata tuturor companiilor care au sediul pe o raza de 1 km pentru a reduce cheltuielile cu transportul dar si pentru a efectua o livrare rapida. Veti reusi astfel sa alegeti firmele cu un anumit numar de angajati si cu un anumit profil. Ofertele le veti putea personaliza si trimite direct la firmele respective.

Daca aveti nevoie si de un template pentru aceste scrisori va recomandam sa vedeti urmatoarele modele aici.

Sfaturi suplimentare veti gasi si in articolul numit Tips on writing a successful sales letter.

Cd ListaFirme

CD ListaFirme ®

Facilitate mail marketing:

  • selectare target pentru campanie;
  • personalizare etichete plic;
  • personalizare pe plic;
  • personalizare continut scrisori.

Comanda

 
Facebook
 
021-310.67.91/92